Regulament site

Accesarea site-ului aspiratorzelmer.ro se supune termenilor si conditiilor de mai jos, a caror respectare si acceptare este obligatorie pentru a putea fi utilizate informatiile pe care noi le punem la dispozitia publicului in mod gratuit.

1 . Intregul continut de pe aspiratorzelmer.ro este protejat potrivit legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată. Drept urmare, este interzisa orice preluare si copiere partiala sau integrala a continutului fara exprimarea acordului in mod scris e catre administrator.

2. Redactorii si administratorii site-ului aspiratorzelmer.ro nu pot fi trasi la raspundere sub nicio forma pentru eventualele prejudicii care pot rezulta in urma utilizarii si a punerii in aplicare a materialelor, respectiv sfaturilor oferite

3. Nu oferim niciun fel de garantie privind corectitudinea caracteristicilor produselor prezentate. Depunem efortul pentru ca toate datele oferite sa fie cat mai corecte si conforme cu realitate – cu toate acestea anumite erori se mai pot strecura, asadar folositi aceste materiale doar in scop informativ.

4. Site-ul utilizeaza cookie-urile pentru a colecta anumite informatii care sa ne ajute in imbunatatirea serviciilor oferite, precum si pentru ca tu, utilizatorul sa ai parte de o experienta de utilizare cat mai placuta.

5. Articolele publicate contin link-uri de afiliere de la site-urile partenere. Acestea ne ajuta sa ne putem continua activitatea, reprezentand o forma de a obtine un anumit venit care sa acopere cheltuielile.